Wegdromen

Als je van klassieke muziek houdt dan kan je niet om Rossini heen. En natuurlijk denk je dan gelijk aan zijn meest bekende opera, met de beroemde ouverture “Wilhelm Tell”.Wegdromen

13-02-2019 20:02 – Ingezonden door Redactie

Als je van klassieke muziek houdt dan kan je niet om Rossini heen. En natuurlijk denk je dan gelijk aan zijn meest bekende opera, met de beroemde ouverture “Wilhelm Tell”. De seniorenvereniging Maarheeze speelde daar handig op in en organiseerde op woensdag 30 januari een muzikale voorlichting en luistermiddag over zijn gehele oeuvre, welke vakkundig en op een prettige wijze gepresenteerd werd door mevrouw Rose-Marie Hendrikx. De bijna vijftig aanwezige liefhebbers konden wegdromen bij zijn melodieuze werken en werden van de nodige informatie voorzien, zodat men de beleving van de muziek beter “tot zich kon nemen”. Ook kwamen de nodige anekdotes over zijn leven aan bod en werd de middag afgesloten met zijn legendarische triomfmars. Een geslaagde muziekmiddag, waar er hopelijk nog velen van zullen volgen.

Powered by Blog Grabber