Wejje gee ’t?

CRANENDONCK – Op zaterdag 23 maart 2019 stond de zesde editie van Wejje gee ’t op het programma.Wejje gee ’t?

29-03-2019 10:08 – Ingezonden door Redactie

CRANENDONCK – Op zaterdag 23 maart 2019 stond de zesde editie van Wejje gee ’t op het programma. Het team van Jong en Oud Nederland (547,5 punt) wist voor de tweede keer op rij de leukste quiz van Cranendonck te winnen en versloeg daarmee 26 concurrenten. ’t Vettige Netje (537 punten) en de Flierefluiters (532,5 punt) eindigde ook op het podium en kregen eveneens een cheque voor een door hun gekozen goede doel. Ook dit jaar was er weer een hoofdstuk door HAC Weekblad gemaakt, waaronder ook de opdracht om een zo leuk mogelijke foto te maken. Deze opdracht werd gewonnen door de Bende van Ellende. Ook al eindigde ze in de eindstand op een 7e plaats, deze foto op de voorpagina van HAC Weekblad neemt niemand ze meer af.

Powered by Blog Grabber