WELKOM 2019

Op zondag 6 januari in ’t Perron: Welkom 2019! ’t Perron heet u ook in 2019 weer van harte welkom en nodigt u uit voor een gezellige en ontspannen middag om het nieuwe jaar in te luiden.WELKOM 2019

24-12-2018 14:24 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 6 januari in ’t Perron: Welkom 2019! ’t Perron heet u ook in 2019 weer van harte welkom en nodigt u uit voor een gezellige en ontspannen middag om het nieuwe jaar in te luiden. We hebben live muziekoptredens voor u van Lonneke van Geel (jazz) en het duo Iris Wiesner en Mathias Lang (pop, jazz en soul in nieuwe arrangementen). Een borrelgarnituur komt natuurlijk voorbij om het een feestelijk tintje te geven. Het begint op zondag 6 januari om 15.00 uur in het restaurant van Dorpshuis ’t Perron te Heeze. De entree is gratis.(Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd)

Powered by Blog Grabber