Welpen en Pagaddertornooi van Handbal Sporting Nelo in het Dommelhof

PELT – Afgelopen zondag was er in het Dommelhof Sporting Nelo’s jaarlijkse welpen- en pagaddertornooi voor de jongste handballertjes.Welpen en Pagaddertornooi van Handbal Sporting Nelo in het Dommelhof

29-03-2019 09:43 – Ingezonden door Redactie

PELT – Afgelopen zondag was er in het Dommelhof Sporting Nelo’s jaarlijkse welpen- en pagaddertornooi voor de jongste handballertjes. Met een 30-tal ploegjes vanuit de Limburgse clubs was het weer een drukke dag. Ook dit jaar dus weer vele ploegjes die konden laten zien aan de opa’s en oma’s, en uiteraard de papa’s en mama’s wat ze ondertussen al hadden (bij)geleerd. Het werd weer een leuke sportdag, waar sport en spel centraal stonden. Bedankt aan alle vrijwilligers, scheidsrechters en uiteraard alle aanwezig  supporters, ploegjes en hun trainers. Merci spelers Tom en Louis voor de “Meet and Greet”. Wil je ook eens komen handballen in Pelt? Neem dan even contact op met communicatie@sporting-nelo.be en we laten je weten waar en wanneer je eens kan meedoen.

Powered by Blog Grabber