Wensbomen in Gastel

Trefpunt d’n Zoete Inval gaat in Gastel Wensbomen plaatsen. In het Trefpunt (in de Schaapskooi), op school en bij de grote kerstboom op de hoek bij de Jeu de Boulesbaan.Wensbomen in Gastel

16-12-2018 15:28 – Ingezonden door Redactie

Trefpunt d’n Zoete Inval gaat in Gastel Wensbomen plaatsen. In het Trefpunt (in de Schaapskooi), op school en bij de grote kerstboom op de hoek bij de Jeu de Boulesbaan. Je schrijft een wens op met de naam van degene waar je de wens voor doet. Of je schrijft iets op waar jezelf goed in bent en wat je graag aan iemand zou willen geven. De werkgroep gaat alle wensen verzamelen en zoveel mogelijk reële wensen uit laten komen. Alle inwoners van Gastel krijgen een flyer in de bus. Daar zit een strook onderaan waar je de wens op kunt schrijven. Deze strook kun je inleveren tot en met 26 december op de 3 locaties waar de wensbomen staan. Deze kun je in de hiervoor bestemde brievenbussen doen. Wij hopen veel mooie wensen te mogen ontvangen!

Powered by Blog Grabber