Wensboom Maarheeze

Maandagmiddag 1 april werden de bewoners van de psychogeriatrische afdeling in Marishof verrast met een bezoekje van de contact kanjers van Land van Horne.Wensboom Maarheeze

09-04-2019 11:58 – Ingezonden door Redactie

Maandagmiddag 1 april werden de bewoners van de psychogeriatrische afdeling in Marishof verrast met een bezoekje van de contact kanjers van Land van Horne.
De zoon van een van de bewoners had voor zijn moeder en haar medebewoners deze wens in de wensboom gehangen. Clown Bolleke (Jolanda Genuit) en clown Lilla (Ilse Jeurninck) kwamen gezellig met de mensen praten en liedjes zingen. Omdat zij heel veel ervaring hebben met mensen met dementie en andere beperkingen voelden zij precies aan hoe ze de mensen moesten benaderen. Bij de ene mevrouw gingen ze een praatje maken, bij de ander zongen ze een liedje en bij een ander groepje schonken ze thee in piepkleine kopjes, die ze uit hun koffertje toverden. Je zag de mensen genieten.
Het was dan ook heel fijn om deze wens in vervulling te kunnen laten gaan. Wij bedanken Land van Horne voor dit prachtige initiatief en natuurlijk de beide clowntjes die de mensen een onvergetelijke middag hebben bezorgd.

Powered by Blog Grabber