Wensboom vervult wensen

De 84-jarige mevrouw Werdler uit Maarheeze werd vrijdag 15 februari heerlijk verwend.Wensboom vervult wensen

17-03-2019 17:00 – Ingezonden door Redactie

De 84-jarige mevrouw Werdler uit Maarheeze werd vrijdag 15 februari heerlijk verwend. Bij Kristy Vonken van beautysalon Belezza, kreeg zij een uitgebreide schoonheidsbehandeling. Dat had zij te danken aan Beppie Draad, die voor haar vriendin een kaartje aan de wensboom had gehangen. Mevrouw Werdler genoot van de behandeling en na afloop voelde ze zich als herboren. Samen met Kristy en Beppie wilde ze dan ook graag op de foto. Ook Angelique Hartog had de wens om eens lekker te worden behandeld door Kristy. Iemand, die anoniem wil blijven, had dit voor haar aangevraagd. Zij gunde het Angelique, om diverse redenen, van harte om eens lekker te worden verwend. Ook Angelique heeft er enorm van genoten.

Powered by Blog Grabber