Wereldkeuken, Italiaans steakhouse en pizzeria Sphinx

Restaurant Sphinx in Maarheeze is een Italiaans steakhouse en pizzeria. In 2019 mag dit restaurant zelfs al 25 kaarsjes uitblazen. Dit zal uiteraard ook gevierd worden samen met de klanten, hierover volgt…Wereldkeuken, Italiaans steakhouse en pizzeria Sphinx

07-01-2019 06:17 – Ingezonden door Redactie

Restaurant Sphinx in Maarheeze is een Italiaans steakhouse en pizzeria. In 2019 mag dit restaurant zelfs al 25 kaarsjes uitblazen. Dit zal uiteraard ook gevierd worden samen met de klanten, hierover volgt later meer info! Met veel passie en plezier werken eigenaar Ashraf Hanna en zijn team aan een optimale service, kwaliteit en gastvrijheid. Bij Restaurant Sphinx gaat een internationale keuken hand in hand met de typische Cranendonckse gastvrijheid. De keuken maakt gebruik van verse topproducten. Allerhande vleesgerechten sieren de menukaart, maar ook pizza’s en andere Italiaanse gerechten zoals salades, soepen en antipasti. Ontdek zeker de Special Steak’s Menu met een divers aanbod aan heerlijke steakgerechten zoals tournedos, entrecotes en kalkoenoesters. Bovendien is er keuze uit twee heerlijke saté gerechten geserveerd met o.a. gado gado. Kroepoek en satésaus. “Wat onze gerechten net dat tikkeltje extra geeft is het feit dat wee gebruik maken van een lavasteengrill en een heteluchtoven wat het vlees goed mals en op temperatuur houdt. En dat proef je!” aldus Ashraf. Afgesloten kan er worden met een heerlijk dessert. Ontdek zeker de nieuwe ijskaart! Op maandag is het schoteldag en worden alle schotelgerechten aangeboden voor de vaste prijs van €9 en op woensdag is het pizzadag en gaan alle pizza’s (op enkele uitzonderingen na) de deur uit voor slechts €6,50 per stuk. Ook nieuw is de kaart met speciaal biertjes. Want een passend darankje maakt uw maaltijd helemaal compleet! Nieuwe collega’s zijn altijd welkom! Neem dus bij interesse zeker contact op!

MENU
Wereldkeuken, Italiaans steakhouse en pizzeria, bereid met verse ingrediënten

LOCATIE
Stationsstraat 6
6026 CV Maarheeze

WEB
www.sphinx-maarheeze.nl
Facebook: Restaurant Sphinx Maarheeze
Tel. 0031 495 591432

SPECIALITEITEN
Special Steak’s Menu,
Italiaanse gerechten zoals salades, soepen, antipasti,
Saté gerechten
Pizza- en Schoteldag

OPENINGSTIJDEN T/M MAART
7 op 7 geopend van 15 uur tot 24 uur.

Powered by Blog Grabber