Wereldreis Max Hoevenaars

Max Hoevenaars uit Hamont vertrekt binnenkort op wereldreis. “Ik ben 18 jaar oud en woon in Hamont. Op 30 januari vertrek ik op wereldreis voor een paar maanden.Wereldreis Max Hoevenaars

21-01-2019 12:13 – Ingezonden door Redactie

Max Hoevenaars uit Hamont vertrekt binnenkort op wereldreis. “Ik ben 18 jaar oud en woon in Hamont. Op 30 januari vertrek ik op wereldreis voor een paar maanden. Ik ga op reis om nieuwe culturen te ontdekken, kennis te maken met de leefgewoonten van de lokale bevolking en natuurlijk ga ik ook voor het lekkere eten. De landen die ik ga bezoeken zijn Griekenland, Egypte, Thailand, Myanmar, Cambodja en Vietnam.  Ik heb zelf een mooi budget waarvoor mijn vader en ik hard hebben gespaard maar ondanks dit budget zouden alle extra’s helpen. Daarom ben ik gestart met een spaaractie via gofundme.com. Op deze website kunt u meer informatie vinden over mijn reis. De bedoeling is om het ingezamelde geld te spenderen in lokale winkels, aan de inwoners zelf, om zo weer iets terug te doen.
Heeft u dit artikel gelezen en vind u dit een leuk idee dan kan u via mijn facebook (Max Hoevenaars) of direct op de site een donatie achterlaten. Alles is welkom en alvast bedankt.”

Powered by Blog Grabber