Wie wordt de nieuwe prins van Toeterland?

Met de feestdagen in het vooruitzicht wordt het de hoogste tijd om alvast vooruit te blikken naar 5 januari. Op die zaterdagavond zal De Reinder vanaf 20.00 uur volstromen met allemaal nieuwsgierige carnavalsvierders. Allereerst wordt om 21.00 uur afscheid genomen van alle hoogheden van het afgelopen…Wie wordt de nieuwe prins van Toeterland?

24-12-2018 14:01 – Ingezonden door Redactie

Met de feestdagen in het vooruitzicht wordt het de hoogste tijd om alvast vooruit te blikken naar 5 januari. Op die zaterdagavond zal De Reinder vanaf 20.00 uur volstromen met allemaal nieuwsgierige carnavalsvierders. Allereerst wordt om 21.00 uur afscheid genomen van alle hoogheden van het afgelopen jaar. Daarna zal om 21.45 uur het nieuwe jeugdprinsenpaar met hun adjudant(e) op het toneel verschijnen om vervolgens om 22.00 uur de nieuwe hoogheden bekend te maken. Vele carnavalsvierders denken al te weten wie de prins in het jubileumjaar gaat worden echter hebben ze het bij het rechte eind? Om hier meer zekerheid over te krijgen volgen hier de eerste drie hints die verwijzen naar de nieuwe prins: hij is een echte bourgondiër, hij is een kilometervreter en hij heeft al een tijdje goed beeld. Na deze drie aanwijzingen is het voor iedereen vast al duidelijk wie er met de Toeterscepter mag zwaaien, of er ook een prinses is en zal de adjudant(e) vast ook al een naam hebben. Voor iedereen die het dan nog niet zeker weet … volgende week volgen er weer drie aanwijzingen! Natuurlijk gaat de kersverse prins ook dit jaar weer een overheerlijke bak Budels Bier uitreiken aan de persoon die de juiste naam heeft voorspeld, hij komt hoogstpersoonlijk thuis bij je langs! Mochten er meer goede voorspellingen zijn dan wordt er eerlijk geloot. Mail je voorspelling naar gokjewagen@cvdetoeters.nl en je doet al mee!

Powered by Blog Grabber