Wielercafe tijdens de Boels Ladies Tour

Op 31 augustus aanstaande is Weert weer de finishstad van de beste wielrensters ter wereld tijdens de Boels Ladies Tour.Wielercafe tijdens de Boels Ladies Tour

02-09-2018 08:56 – Ingezonden door Redactie

Op 31 augustus aanstaande is Weert weer de finishstad van de beste wielrensters ter wereld tijdens de Boels Ladies Tour. Eén van de side-events op die dag is het wielercafé Tour de Wieërt waar scherpe interviews van Sander Kleikers (L1) met prominente gasten uit de dames wielerwereld afgewisseld worden met muziek van eigen regio.  Vanaf 11:00 uur staat Weert en Theater de Huiskamer in het teken van dit fantastisch evenement. Theater de Huiskamer organiseert samen met Fietsvereniging TWC Weert een middag/avond vullend programma met absolute topgasten, humor en muziek. De locatie is het plein aan het Sint Raphaelpad. Daar zal de huldiging zijn, zullen de fietsploegenbussen staan en zal het publiek een uniek programma kunnen ervaren.
Direct aansluitend aan de huldiging op het Sint Raphaelpad, rond 17:00 uur,  start hier het Tour de Wieërt. Met nationaal bekende gasten Marijn de Vries, Wim Daniëls en de ritwinnares en leidster in het klassement wordt een breed en voor iedereen leuk programma gemaakt. Toegang is gratis voor iedereen.

Na het Tour de Wieërt zal de band Chewy and the Locals de avond verzorgen voor het publiek. Uiteraard kan het publiek gebruik maken van de cateringvoorzieningen van eigen bodem.

Al met al een professioneel kwaliteitsprogramma voor een breed publiek waar niet alleen de enthousiaste fietser, maar iedereen als ook de wielerploegen en hun gevolg gebruik van zullen maken.  Dit heeft ook de aandacht van L1 getrokken. L1 zal vanuit Weert een life uitzending verzorgen van de koers met als presentatoren, Sander Kleikers, Maarten Tjallingii en Marieke van Wanrooy.

Prijsvraag
Win een rit met een volgwagen achter het profpeloton of één van de andere leuke prijzen!

De laatste 24 kilometers razen de dames in drie rondes door Weert en omgeving. We hebben 2 x 2 plaatsen in de officiële volgauto’s te vergeven. Wil je hierop kans maken? Reageer dan met het juiste antwoord op de onderstaande vraag. Uit de goede inzendingen verloten we twee tickets die je het recht geven om met twee personen in de volgauto plaats te nemen.

Vraag:  Wat is de naam van de renster die in 2017 in Weert de etappe van de Boels Ladies Tour won? Je kunt het antwoord sturen naar web@twcweert.nl onder vermelding van NAW gegevens en telefoonnummer. Meer informatie via www.twcweert.nl of stel je vragen aan web@twcweert.nl

Powered by Blog Grabber