Wil je gezond en verantwoord bewegen?

Misschien is Tai chi en Qi Gong dan iets voor jou.Wil je gezond en verantwoord bewegen?

11-03-2019 09:42 – Ingezonden door Redactie

Misschien is Tai chi en Qi Gong dan iets voor jou. Door de gezondheidsbevorderende werking wordt het ook door medici aanbevolen. De langzame, vloeiende, bewegingen trainen alle spieren van je lichaam.  Tai chi verbetert de algemene gezondheid van je lichaam en geest. We werken met vrijwilligers waardoor het voor iedereen betaalbaar blijft, ook houden we zoveel mogelijk rekening met gebreken en beperkingen.  We trainen elke Dinsdag- en Donderdagochtend tussen 10,00 en 11,00 uur. In de danszaal van de Zuiderpoort. Bij mooi weer oefenen we in het park achter de zuiderpoort. Vooraf gaande aan de lessen, begeleiden we vanaf 9.30uur, de nieuwe deelnemers. Tai chi Budel wil een beperkt aantal mensen begeleiden.   Heb je interesse ? Neem vrijblijvend deel aan een proefles of neem contact op met ons voor meer informatie.
Tai chi Budel, e-mail adres; taichibudel@gmail.com  of tel. 0031 6 22378745.

Powered by Blog Grabber