Win kaartjes voor Woezel & Pip en de Tijdmachine (2+)

VALKENSWAARD – Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn?Win kaartjes voor Woezel & Pip en de Tijdmachine (2+)

23-03-2019 14:05 – Ingezonden door Redactie

VALKENSWAARD – Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? kom op zaterdag 6 april naar de avontuurlijke voorstelling ‘Woezel & Pip en de tijdmachine’ in Theater De Hofnar. Een familiemusical voor alle kinderen vanaf 2 jaar.

Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen Woezel & Pip stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaan.
Laat je meevoeren naar de bijzonderste plekken in de Tovertuin, zing en dans mee met nieuwe liedjes, verwonder je over het schaduwspel en schuif naar het puntje van je stoel als alles mis lijkt te gaan en de vriendjes zich afvragen of ze ooit nog thuiskomen.

En natuurlijk komen ze weer thuis! Want ze willen al hun lieve vriendjes graag na de voorstelling in de foyer ontmoeten. Kom knuffelen met de levensgrote pluchen Woezel en Pip en ga zelf ook op avontuur. Kun je niet wachten? Kom nu dan alvast in de stemming door een tekening te maken van de tijdmachine die jij zou bouwen. Lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip-stand en wie weet zie je jouw kunstwerk terug op het podium!  

Kaarten reserveren voor deze voorstelling kan via www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 u – 17.00 u, za 18.30 u – 20.30 u bij voorstellingsavonden of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of bel naar (040)2074020. Laat ons vóór vrijdag 29 maart weten met wie en waarom je graag naar ‘Woezel & Pip en de Tijdmachie (2+)’ zou willen op zaterdag 6 april via communicatie@hofnar.nl en maak kans op 2 vrijkaartjes!

Powered by Blog Grabber