Win twee vrijkaarten Arie en Silvester

De mannen die werden gevreesd door het gegoede cabaret zijn terug! De voorstelling `Wie?!’ van Arie & Silvester is een hilarische `Best Of’ show van de meesters van de improvisatie. Alle onvergetelijke…Win twee vrijkaarten Arie en Silvester

10-02-2019 17:48 – Ingezonden door Redactie

De mannen die werden gevreesd door het gegoede cabaret zijn terug! De voorstelling `Wie?!’ van Arie & Silvester is een hilarische `Best Of’ show van de meesters van de improvisatie. Alle onvergetelijke acts worden afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en keihard door je strot geduwd! De twee heren gaan als vanouds te keer. ‘Inhoud’ wordt vakkundig platgestampt, ‘theaterwetten’ worden met vuile voeten getreden en ‘nuance’ wordt met de grond gelijkgemaakt. Te zien op woensdag 13 februari om 20:15 uur.
Maak kans op twee gratis kaarten voor deze voorstelling. Geef antwoord op de vraag ‘Hoe heette de solo voorstelling van Silvester die vorig seizoen te zien was in het Munttheater?’ o.v.v. prijsvraag Arie en Silvester en stuur deze naar pr@munttheater.nl.  Kaarten en info: www.munttheater.nl of via de Theaterkassa, telefoon 0031 495-513575.

Powered by Blog Grabber