Win twee vrijkaarten voor Assepoester in het Munttheater!

Als haar vader op reis gaat, blijft Assepoester achter met haar stiefmoeder en haar stiefzus. Zij zijn niet bepaald aardig en laten Assepoester alle smerige klusjes in huis doen. Wanneer er een uitnodiging…Win twee vrijkaarten voor Assepoester in het Munttheater!

29-12-2018 23:26 – Ingezonden door Redactie – Foto Vanessa Wessels

Als haar vader op reis gaat, blijft Assepoester achter met haar stiefmoeder en haar stiefzus. Zij zijn niet bepaald aardig en laten Assepoester alle smerige klusjes in huis doen. Wanneer er een uitnodiging komt voor een feest in het paleis, mag de arme Assepoester niet eens mee van de booswichten. Maar dankzij een wat onhandige fee krijgt Assepoester toch de kans om naar het bal te gaan… Het bekende sprookje van de gebroeders Grimm wordt met een eigen twist op humoristische en leuke wijze verteld, met vrolijke liedjes en uiteraard weer schitterende kostuums! Na afloop van de voorstelling is er een Meet & Greet met de hele cast in de foyer. Te zien op zondag 6 januari om 14.00 uur. Leeftijd vanaf 6 jaar. Maak kans op twee gratis kaarten voor deze voorstelling. Geef antwoord op de vraag ‘Hoe komt Assepoester aan haar naam?’ o.v.v. prijsvraag Assepoester en stuur deze naar pr@munttheater.nl.  Kaarten en info: www.munttheater.nl of via de Theaterkassa, telefoon 0031 495-513575.

Powered by Blog Grabber