Win twee vrijkaarten voor Guilty Pleasures, het ultieme vriendinnenuitje!

Guilty Pleasures, iedereen heeft ze, en wat is er nu leuker dan een avond in het theater vol Guilty Pleasures? Zing ongegeneerd mee met liedjes van de Backstreet Boys tot George Baker.Win twee vrijkaarten voor Guilty Pleasures, het ultieme vriendinnenuitje!

18-12-2018 09:03 – Ingezonden door Redactie

Guilty Pleasures, iedereen heeft ze, en wat is er nu leuker dan een avond in het theater vol Guilty Pleasures? Zing ongegeneerd mee met liedjes van de Backstreet Boys tot George Baker. Beleef doldwaze acts, van rolschaatsen tot hoelahoepen, en tot slot van het Grote Foute Feest op het podium, dat doorgaat tot in de foyer!Want na afloop van de voorstelling kun je dansen en meezingen tijdens de officiële Guilty Pleasures afterparty met live optreden van Ruben Anthony. Verwacht ‘Can’t Stop the Feeling’, ’24K Magic’, ‘Sex is on Fire’ en meer! De Powervrouwen in een brutaler en stoerder jasje. Op zoek naar datgene waar ze zich het meest voor schamen, maar wat ze stiekem het allerlekkerst vinden. De cast bestaat uit Peggy Vrijens (Soof: Een Nieuw Begin, Julia’s Tango), Kim Pieters (Meiden van de Herengracht), Ruben Anthony (My Name is Michael, Soul Brothers) operazangeres Aylin Sezer (Opera Spanga) en Milena Haverkamp (Vlucht HS13, Soof: Een Nieuw Begin). Te zien op donderdag 20 december om 20:15 uur. Maak kans op twee gratis kaarten voor deze voorstelling. Geef antwoord op de vraag ‘Wie van de cast van Guilty Pleasures zat in Wie is de Mol?’  o.v.v. ‘prijsvraag Guilty Pleasures – HAC’ en stuur deze naar pr@munttheater.nl. Kaarten en info: www.munttheater.nl of via de Theaterkassa, telefoon 0031 495-513575.

Powered by Blog Grabber