Win twee vrijkaarten voor Sven Ratzke in het Munttheater!

De extravagante entertainer Sven Ratzke reist al bijna 20 jaar de wereld over met zijn wervelende muziekshows. Zijn muziek varieert van chansons tot rock en pop. Met zijn unieke stijl, bizarre verhalen…Win twee vrijkaarten voor Sven Ratzke in het Munttheater!

10-12-2018 16:02 – Ingezonden door Redactie – Foto Dennis Veldman

De extravagante entertainer Sven Ratzke reist al bijna 20 jaar de wereld over met zijn wervelende muziekshows. Zijn muziek varieert van chansons tot rock en pop. Met zijn unieke stijl, bizarre verhalen en ad rem improvisaties met het publiek, raast hij – altijd gehuld in prachtige couture –  over de bühne, begeleid door een geweldige band. In `It’s Wunderbar’ kijkt Ratzke met de mooiste parels uit zijn repertoire terug op de afgelopen 20 jaar én verrast hij zijn publiek met nieuwe ontdekkingen. Van Bowie tot Brecht en van Shaffy tot Lou Reed. Een avond vol vuur en drama en prachtige muziek! Te zien op woensdag 12 december om 20.15 uur. Maak kans op twee gratis kaarten voor deze voorstelling. Geef antwoord op de vraag ‘Van welke grote ster liet Sven Ratzke de muziek herleven in zijn voorstelling ‘Starman’?’  o.v.v. prijsvraag Sven Ratzke en stuur deze naar pr@munttheater.nl. Kaarten en info: www.munttheater.nl of via de Theaterkassa, telefoon 0031 495-513575.

Powered by Blog Grabber