Winactie groepsentree Bouncing Boulevard

Met nog minder dan een maand tot het begin van indoor luchtkussenfestival Bouncing Boulevard hebben de organisatoren een ludieke actie gelanceerd. Op basis van stemmen krijgen een basisschoolklas en een…Winactie groepsentree Bouncing Boulevard

19-12-2018 09:56 – Ingezonden door Redactie

Met nog minder dan een maand tot het begin van indoor luchtkussenfestival Bouncing Boulevard hebben de organisatoren een ludieke actie gelanceerd. Op basis van stemmen krijgen een basisschoolklas en een verenigingsgroep gratis entree voor het evenement.
 
Na een succesvolle eerste editie wordt wederom het overdekte luchtkussenfestival Bouncing Boulevard in Weert georganiseerd. Met maar liefst dertig luchtkussens in alle vormen en maten is Bouncing Boulevard het grootste indoor luchtkussenfestival van Limburg. De kussens worden opgebouwd in de hal van Rijo Stables, Koekoeksweg 7 in Weert. Het kleurrijke geheel wordt verder aangekleed met een kinderdisco en een terras waar bezoekers kunnen genieten van feestelijke lekkernijen.

Winactie
De feestdagen is de tijd van cadeautjes en aanleiding voor de organisatoren van Bouncing Boulevard om een speciale winactie te introduceren. Door middel van een stemformulier op www.bouncingboulevard.nl wordt iedereen de mogelijkheid geboden een groep te nomineren. Er mogen twee stemmen worden uitgebracht, op een basisschoolklas en een verenigingsgroep. Voorwaarde is dat het adres van de te nomineren groepen maximaal 30 kilometer van de evenementenlocatie ligt. Op kerstavond worden de twee groepen die de meeste stemmen ontvingen bekend gemaakt en elk getrakteerd op maximaal 40 vrijkaarten.
 
Voorverkoop
Bouncing Boulevard vindt plaats in de tweede week van de kerstvakantie, van woensdag 2 tot en met zaterdag 5 januari, dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur. Entreekaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Cigo Van Bun in de Muntpassage in Weert voor een gereduceerd tarief van 3 euro. Aan de kassa van het evenement kosten tickets 3,50 euro. Groepen vanaf 10 personen hebben de mogelijkheid via de website tickets te reserveren voor het gereduceerde tarief.
 
Het luchtkussenfestival is een initiatief van Ambiance Events en Bas Attractieverhuur, beide Weerter ondernemingen met specialisatie in publieksevenementen, en wordt ondersteund door bedrijvenvereniging Weerter Boulevard. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.bouncingboulevard.nl

Powered by Blog Grabber