Windriver

Op vrijdag 16 november is in ’t Perron de film Windriver te zien. Als voorbereiding op de film wordt informatie gegeven over en verhalen verteld van Indianen. Dit kan ook los bezocht worden. Hun leefwereld en cultuur, een overzichtskaart van alle VS Indianenstammen, hun symbolenalfabet, vertaalde gedichten…Windriver

18-11-2018 14:01 – Ingezonden door Redactie

Op vrijdag 16 november is in ’t Perron de film Windriver te zien. Als voorbereiding op de film wordt informatie gegeven over en verhalen verteld van Indianen. Dit kan ook los bezocht worden. Hun leefwereld en cultuur, een overzichtskaart van alle VS Indianenstammen, hun symbolenalfabet, vertaalde gedichten en vertellingen.
Indianenkenner Ben Teurlings uit Heeze vertelt over zijn reizen naar de reservaten en geeft een kijkje in het huidige leven van deze stammen met uiteraard prachtige beelden.

Windriver: Cory Lambert werkt voor het Fish & Game departement en jaagt op coyotes en andere roofdieren. Tijdens ’n dagje werken ontdekt hij ’t levenloze lichaam van een tienermeisje. Vanaf dan gaat hij samenwerken met FBI-agente Jane Banner om de moordenaar te vinden.  Lezing/expo Amerikaanse indianen i.s.m. Vrienden BIEB begint op vrijdag 16 november om 19.15 uur in de Grote Zaal van Dorpshuis ’t Perron te Heeze. Aanvang van de film is 20.00 uur. Expositie vindt plaats van 16-11 t/m 18-11 in het Restaurant en is gratis toegankelijk.

Powered by Blog Grabber