Winnaar Kerstpuzzel HAC Weekblad

Er werd weer flink gepuzzeld! In december bracht HAC Weekblad namelijk een kerstpuzzel uit. Tal van lezers gingen op zoek naar puzzelstukjes die doorheen de krant verspreid stonden.Winnaar Kerstpuzzel HAC Weekblad

13-01-2019 08:44 – Ingezonden door Redactie

Er werd weer flink gepuzzeld! In december bracht HAC Weekblad namelijk een kerstpuzzel uit. Tal van lezers gingen op zoek naar puzzelstukjes die doorheen de krant verspreid stonden. Op deze puzzel waren onze beste wensen voor de lezers te ontdekken. Uit alle inzendingen hebben we met de eerlijke hand een winnaar gekozen. Dit is Maria Cuypers uit Pelt geworden. Zij mag bij ons op het kantoor een Kerstpakket komen ophalen! Het kantoor is geopend van maandag tot en met woensdag van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur en op donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.00 uur. Gefeliciteerd!

Powered by Blog Grabber