Winnaars fotowedstrijd Cranendonck op de kaart

Begin oktober riep Cultuurcraan alle Cranendonckse jeugd op voor de fotowedstrijd Cranendonck op de kaart.  Gewapend met fototoestel en een onderzoekende blik trokken de kinderen uit Cranendonck die graag…Winnaars fotowedstrijd Cranendonck op de kaart

13-01-2019 08:40 – Ingezonden door Redactie – Foto Dean Pront

Begin oktober riep Cultuurcraan alle Cranendonckse jeugd op voor de fotowedstrijd Cranendonck op de kaart.  Gewapend met fototoestel en een onderzoekende blik trokken de kinderen uit Cranendonck die graag fotograferen erop uit. We ontvingen prachtige foto’s uit de verschillende kernen van Cranendonck. Van Soerendonk tot Gastel, van Schoot tot Maarheeze, overal trokken kinderen gewapend met hun camera de natuur in. En de uitslag van de wedstrijd is bekend! De allermooiste foto maakte Dean Pront uit Budel met zijn prachtige herfstblad met dauwdruppels. De 2e prijs gaat naar Rens Verstappen (Maarheeze) met Buulderbroek. De gedeelde 3e prijs gaat naar Mika de Wit (Maarheeze) met kasteel Cranendonck en Luka Snelders (Budel) met Zonnehoed. Daarnaast zijn er nog 8 foto’s geselecteerd voor de kaartenreeks die binnenkort via de VVV verkrijgbaar zal zijn. De winnaars ontvangen hun prijs in de tweede week van januari. Alle winnaars en geselecteerde foto’s van deze wedstrijd zullen te zien zijn op de expositie “Cranendonck op de kaart’ in bibliotheek Budel, vanaf vrijdag 11 januari tot en met 14 februari. De expositie is geopend tijdens de reguliere openingstijden van de bibliotheek.

Powered by Blog Grabber