Winnaars Sintagram

Toen Sinterklaas nog in het land was, lanceerde HAC Weekblad een leuk spel: Sintagram. Ondertussen zijn de winnaars bekend! Dit zijn geworden Maria Vaesen uit Neerpelt, Esmée Vaesen uit Hamont en Christien van Eerd uit Soerendonk.Winnaars Sintagram

24-12-2018 14:18 – Ingezonden door Redactie

Toen Sinterklaas nog in het land was, lanceerde HAC Weekblad een leuk spel: Sintagram. Ondertussen zijn de winnaars bekend! Dit zijn geworden Maria Vaesen uit Neerpelt, Esmée Vaesen uit Hamont en Christien van Eerd uit Soerendonk. De prijzen liggen klaar op de redactie van HAC Weekblad en kunnen opgehaald worden tijdens de openingstijden! Let wel: ivm de feestdagen is het kantoor uitzonderlijk gesloten op 21 december in de namiddag, op 25, 26 en 28 december en 1 januari.

Powered by Blog Grabber