Winst en nederlaag Rood-Wit’67/Plus

Afgelopen donderdag werd de inhaalwedstrijd ruim en verdiend gewonnen van DEES in Wintelre, eindstand 0 – 3. De overwinning kwam tot stand door beter voetbal maar ook omdat de Roodwitters met veel passie…Winst en nederlaag Rood-Wit’67/Plus

16-04-2018 13:47 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen donderdag werd de inhaalwedstrijd ruim en verdiend gewonnen van DEES in Wintelre, eindstand 0 – 3. De overwinning kwam tot stand door beter voetbal maar ook omdat de Roodwitters met veel passie speelden. Afgelopen zondag leed Rood-Wit’67/Plus in en tegen Netersel een 1-0 nederlaag. Voor rust was Rood-Wit de baas, maar na de hervatting was er een geheel ander beeld. Netersel drong de Roodwitters ver terug op eigen helft en de Rood-Wit defensie moest alle zeilen bijzetten om niet op achterstand te komen. In de 62e minuut viel de enige treffer voor de thuisclub. Eindstand 1 – 0. Een verslag van de wedstrijden staat deze week in HAC Weekblad.

A.s. zondag speelt Rood-Wit’67/Plus opnieuw een uitwedstrijd, dan in Lage Mierde tegen S.D.O. ’39. Aanvang 14.30 uur.

Powered by Blog Grabber