Winter Outlet Zaterdag in Budel

Aanstaande zaterdag is er in het centrum van Budel weer de jaarlijkse outletzaterdag. Winkeliers bieden restanten van collecties aan voor dumpprijzen! Kortom een zaterdag voordelig shoppen die je niet…Winter Outlet Zaterdag in Budel

06-01-2019 13:45 – Ingezonden door Redactie

Aanstaande zaterdag is er in het centrum van Budel weer de jaarlijkse outletzaterdag. Winkeliers bieden restanten van collecties aan voor dumpprijzen!
Kortom een zaterdag voordelig shoppen die je niet mag missen! De winkels zijn open tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

Stichting Centrummanagement Budel (CMB) luidt het nieuwe jaar dan volgens goed gebruik in met de ‘Winter Outlet Zaterdag’. De deelnemende winkeliers zijn onder meer herkenbaar aan een poster, kraam of tent voor de deur. In de winkelpanden zijn aparte hoeken en rekken met outletartikelen ingericht. Twee keer per jaar houdt het centrummanagement in Budel een outletzaterdag, een in het begin van de winter en een aan het begin van de zomer. Parkeren in het centrum van Budel is gratis.  Voor de complete kalender met centrumactiviteiten zie: www.gewooninbudel.nl

Powered by Blog Grabber