Winterfair in Budel-Dorplein

Buurtvereniging Sint-Andreas organiseert i.s.m. “de Schakel Dorplein” weer een Wintermarkt op zondag 16 december. Deze middag hebben wij diverse buurtbewoners/hobbyisten en bedrijven gevonden die hun werk/hobby…Winterfair in Budel-Dorplein

15-12-2018 14:19 – Ingezonden door redactie

Buurtvereniging Sint-Andreas organiseert i.s.m. “de Schakel Dorplein” weer een Wintermarkt op zondag 16 december. Deze middag hebben wij diverse buurtbewoners/hobbyisten en bedrijven gevonden die hun werk/hobby tentoonstellen en eventueel spullen hiervan aanbieden. Er zullen die dag optredens zijn van diverse aard zodat het samen met jullie een gezellige dag kan worden. Zo zal 3 mans formatie The Boondocks en de streetdancegroep M K van Mikki Martens uit ons eigen Dorplein, het jeugdkoor Animo uit Budel-Schoot en Accordeon duo Jos van Deursen uit Hamont voor u gaan optreden. In de grabbelton voor de kinderen zitten weer leuke prijsjes en de Kerstman heeft beloofd deze middag ook aanwezig te zullen zijn. Buurtvereniging Sint-Andreas houdt ook een verloting met prachtige prijzen. Het gebeuren zal plaatsvinden in Gemeenschapshuis “de Schakel Dorplein” Barbaraweg 1, 6024 AR  Budel-Dorplein op zondag 16 december. Aanvang 13.00 uur. Gratis entree.

Powered by Blog Grabber