Wintervertelling: Mammoet Bravo

Jaarlijks organiseert de bibliotheek van Hamont-Achel de Wintervertelling: het gezelligste voorleesuurtje van de kerstvakantie. Jeugdauteur Stefan Boonen en illustrator Melvin – die al eerder in Cinema…Wintervertelling: Mammoet Bravo

24-12-2018 14:03 – Ingezonden door Redactie

Jaarlijks organiseert de bibliotheek van Hamont-Achel de Wintervertelling: het gezelligste voorleesuurtje van de kerstvakantie. Jeugdauteur Stefan Boonen en illustrator Melvin – die al eerder in Cinema Walburg te gast waren met de vertelvoorstelling ‘Hier waakt oma!’ – brengen met ‘Mammoet Bravo’ een kinderboek op een geweldige manier tot leven. Er wordt verteld, er is muziek, er zijn animaties er wordt gebeten en… er zijn misschien zelfs mammoetdrollen.

‘Mammoet Bravo’ vertelt het verhaal van Theo, een schatrijke jongen die veel tegen zijn zin moet doen want ‘je ouders willen het beste voor je’. Met een filmster als vader en een baas van een koekjesfabriek als moeder, ligt de lat hoog voor Theo. Zijn ouders vinden hem heel bijzonder, want hij kan dansen, judo, voetballen, rekenen, zingen… Theo is ook heel ‘bijzonder’, maar niet in de betekenis die zijn ouders eraan geven. Hij kan immers zomaar verdwijnen naar het oerwoud in de buurt van hun nieuwe thuis. Daar ontdekt hij pretpark De Oertijd waar hij spannende avonturen beleeft met vreemde wezens…

Deze voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar en gaat door op vrijdag 4 januari 2019 om 14.00 uur in Cinema Walburg. Tickets zijn verkrijgbaar via www.hamont-achel.be/ahaof aan de balies van het UiTpunt in Hamont en Achel. Opgelet: de balies zijn gesloten op 24, 25, 26 en 31 december en 1 en 2 januari. Tijdens die periode kan je natuurlijk wel online je kaartjes bestellen. Ook de dag zelf kan je aan de inkom nog een ticket kopen.

Powered by Blog Grabber