Winterwandeling Okra Limburg

Een groep Okraleden van trefpunt Hamont namen deel aan de winterwandeling georganiseerd door Okra Limburg.Winterwandeling Okra Limburg

11-03-2019 10:57 – Ingezonden door Jacqueline Joosten-Segers

Een groep Okraleden van trefpunt Hamont namen deel aan de winterwandeling georganiseerd door Okra Limburg. In de prachtige natuur om- en rond het provinciaal recreatiedomein Zilvermeer te Mol waren prachtige wandellussen uitgestippeld voor de deelnemers. De samenkomst was in zaal “De Glinstering”. Onder begeleiding van een gids kon men kiezen om deel te nemen aan verschillende wandelafstanden rond het domein van het Zilvermeer te Mol. Het was prachtig weer! Een geslaagde natuurbeleving in deze omgeving. Meer info over de vereniging op ww.okra.be/trefpunt/hamont
Tekst en foto Jacqueline Joosten-Segers

Powered by Blog Grabber