Winterwandeltocht FC Cranendonck en SV Budel

Het is reeds een jarenlange traditie aan het worden: De winterwandeltocht op tweede kerstdag georganiseerd door de voetbalverenigingen FC Cranendonck en SV Budel. De routes voeren door de mooie natuur van de gemeente Cranendonck en wordt georganiseerd voor jong en oud.Winterwandeltocht FC Cranendonck en SV Budel

18-12-2018 08:59 – Ingezonden door Redactie

Het is reeds een jarenlange traditie aan het worden: De winterwandeltocht op tweede kerstdag georganiseerd door de voetbalverenigingen FC Cranendonck en SV Budel. De routes voeren door de mooie natuur van de gemeente Cranendonck en wordt georganiseerd voor jong en oud. Onderweg wordt
voor alle wandelaars  een kop koffie of thee geschonken (behalve de afstand voor  van 7 km). Na de wandeltocht is het ook altijd weer heel gezellig bij Jan en Mieke in de kantine, FC.Cranendonck waar o.a. lekkere soep gegeten kan worden. Voor diegenen die niet willen en/of kunnen wandelen maar wel iets willen doen bij deze wandeltocht bestaat altijd de mogelijkheid om te helpen (graag zelfs). Bijvoorbeeld voor het uitzetten/ophalen van de pijlen (per fiets) zouden we graag nog wat vrijwilligers willen hebben. De wandeling gaat door op 26 december en er zijn afstanden van 7, 10, 13 en 15 kilometer. Vertrekken kan tussen 9.00 uur en 14.00 uur, voor de 15 km kan dit tussen 9.00 uur en 13.00 uur. Start/aankomst: Kantine sportpark “de Braken” gelegen tussen Gastel en Soerendonk (De Branten 15a). Inschrijven is gratis vanaf 8.45 uur in de kantine op het sportpark. Er wordt een loterij gehouden t.b.v. de jeugdafdelingen. Iedereen is welkom om deel te nemen. Meer info via G.Vlaasa van SV Budel via 0031 495-493687, H.Snijders van FC Cranendonck via 0031 495-536626 of bij M. vd Linden van FC Cranendonck via 0031 495-492331.

Powered by Blog Grabber