Wipschieten 2018

Het Sint-Jansgilde Soerendonk is al geruime tijd bezig met de voorbereidingen van het Federatie Kruisboog toernooi. Graag willen ze in hetzelfde weekend voor de inwoners van Soerendonk en omgeving de sfeer hieromheen laten proeven en daarom organiseren ze een Wipschiet-toernooi voor bedrijven, vriendengroepen…Wipschieten 2018

07-04-2018 14:25 – Ingezonden door Redactie

Het Sint-Jansgilde Soerendonk is al geruime tijd bezig met de voorbereidingen van het Federatie Kruisboog toernooi. Graag willen ze in hetzelfde weekend voor de inwoners van Soerendonk en omgeving de sfeer hieromheen laten proeven en daarom organiseren ze een Wipschiet-toernooi voor bedrijven, vriendengroepen en verenigingen. Dit onder de naam: Wipschieten 2018 “Ni geschoten is altied mis”. Ook families die samen willen inschrijven zijn natuurlijk welkom. Geschoten wordt die dag met het flobertgeweer op de wip en ter afwisseling kan er met de kruisboog op de wip worden geschoten. Uit ervaring van toernooien in het verleden weten ze dat hier een leuke competitie uit voortvloeit en dat er een leuke strijd kan ontstaan om uiteindelijk winnaar van dit toernooi te worden. Juist dit heeft ze er toe doen besluiten om dit jaar weer eens een gezellig samenzijn te organiseren, want verbroedering en gezelligheid staan voorop. Het programma wordt aangepast op het aantal inschrijvingen, zodat er naast het schieten ook tijd is voor een leuk samenzijn en een praatje en gezelligheid. Het toernooi vindt plaats op het terrein aan de Groenstraat in Soerendonk.
Wat u moet weten voor inschrijving: teams bestaan uit maximaal drie personen; verenigingen mogen meerdere teams afvaardigen; de datum is zaterdag 14 april; schieten is mogelijk vanaf 14.30 uur, inschrijven vanaf 14.00 uur. Deelnemers dienen ouder te zijn dan 16 jaar en legitimatie is wettelijk verplicht. Deelname is natuurlijk voor zowel vrouwen als mannen. Inschrijven is gratis.Er is natuurlijk gezorgd voor een hapje en een drankje. Aanmelden kan bij secretaris@sint-jansgilde.nl vóór 12 april.

Powered by Blog Grabber