Wittebergwandeling van De Grevenbroekers

Op 12 februari organiseren De Grevenbroekers een Wittebergwandeling. Deze midweekwandeling van De Grevenbroekers uit Hamont-Achel vertrekt meteen bij de start door bossen en veldwegen van de Binnen- en…Wittebergwandeling van De Grevenbroekers

09-02-2019 15:48 – Ingezonden door Redactie

Op 12 februari organiseren De Grevenbroekers een Wittebergwandeling. Deze midweekwandeling van De Grevenbroekers uit Hamont-Achel vertrekt meteen bij de start door bossen en veldwegen van de Binnen- en de Buitenheide in Achel en de Turfheide tussen Achel en de Grote Heide van Neerpelt. De deelnemers kunnen kiezen tussen diverse afstanden: 5-6-9-11-14-15 of 18 km. Al deze wandelingen gaan hoofdzakelijk over landwegen, bos- en heidepaadjes. De start- en de rustplaats bevinden zich op dezelfde locatie, midden in de bossen. Hier is de mogelijkheid om iets te eten en te drinken aan democratische prijzen. De Grevenbroekers heten iedereen hartelijk welkom en veel wandelplezier! Inschrijven kan van 7.00 uur tot 15.00 uur aan het Chiroheem van Achel (Witteberg 30 in Achel). Deelname kost €1,50.      

Powered by Blog Grabber