Workshop ‘De Kracht van Gedachten’

Op dinsdag 27 november om 19.00 uur organiseert Bibliotheek De Kempen in haar vestiging in Budel de workshop ‘De kracht van gedachten’. Brigitte van Beek van Moed Training laat aan de hand van een model…Workshop ‘De Kracht van Gedachten’

22-11-2018 20:46 – Ingezonden door Redactie

Op dinsdag 27 november om 19.00 uur organiseert Bibliotheek De Kempen in haar vestiging in Budel de workshop ‘De kracht van gedachten’. Brigitte van Beek van Moed Training laat aan de hand van een model zien hoe je gedachten van invloed zijn op wat je voor mogelijk acht en op wat je doet.

Waarom stellen de meeste mensen hun dromen en wensen steeds weer uit?
Of het nou gaat om een reis maken, van baan veranderen of tegen een geliefde zeggen wat je op je hart hebt, we durven dit vaak niet. De twijfels en zorgen over wat er kan gebeuren staan ons in de weg. Maar hoe kan het anders?
Twijfels en zorgen zijn namelijk vooral gedachten. Gedachten die zijn gevormd door herinneringen, waarden, cultuur e.d. Die vertellen je vaak wat je moet of niet mag doen. Wanneer je je bewust wordt van deze belemmerende gedachten kun je ze onderzoeken en anders leren kijken. Je leert je twijfels om te buigen. Zodat ze je niet meer in de weg staan om te gaan doen wat je wilt doen. Laat je niet langer tegenhouden door twijfels, mitsen en maren. Leer anders kijken, denken en doen en gebruik de kracht van je gedachten in jouw voordeel. Wil je jezelf de beste kans geven om je wensen te realiseren? Doe dan mee!

De workshop begint om 19.00 uur en vindt plaats in de Bibliotheek in Budel, Rubenslaan 1. Inloop vanaf 18.45 uur. De entree is € 2,50 voor bibliotheekleden en € 5 voor niet-leden. Dit is inclusief een kop koffie of thee. Aanmelden kan in de vestiging, via (085) 7733283 of via www.bibliotheekdekempen.nl.

Powered by Blog Grabber