Workshop voor Mantelzorgers “Projectie”

Binnenkort organiseert het Steunpunt Mantelzorg Cranendonck de workshop “Projectie”. De workshop is vooral bestemd voor mantelzorgers, maar ook voor andere mensen die met zorg te maken hebben is de workshop interessant. De workshop wordt verzorgd door Gerry Sieben. Op haar website www.siebencoaching.nl…Workshop voor Mantelzorgers “Projectie”

30-10-2018 13:40 – Ingezonden door Redactie

Binnenkort organiseert het Steunpunt Mantelzorg Cranendonck de workshop “Projectie”. De workshop is vooral bestemd voor mantelzorgers, maar ook voor andere mensen die met zorg te maken hebben is de workshop interessant. De workshop wordt verzorgd door Gerry Sieben. Op haar website www.siebencoaching.nl omschrijft zij de workshop als volgt: Ben jij ook zo goed dat je al snel “weet” wat de ander denkt, voelt en nodig heeft? Juist in de mantelzorg een ontzettend handige eigenschap…toch?
Weet je dan ook echt wat de ander wil en denkt, of projecteer je je eigen gevoelens, onzekerheden en emoties uit jouw eigen ervaringen…Het thema projectie is een ontzettend ruim begrip. In deze workshop neem ik je aan de hand om je inzicht te vergroten en jezelf tegen te komen. Enkele onderdelen zullen zijn: Zelfinzicht, oordelen, irritatie en kernwaarden… Spreekt dit je aan en ben je er klaar voor jezelf onder de loep te nemen? Dan leer ik je graag de basistechnieken aan om met projectie aan de slag te kunnen en zo op een positieve manier verder te kunnen groeien!
Let op: in de groep is openheid een vereiste, door naar elkaar te luisteren en open te durven spreken brengt de workshop je in beweging! Omdat veel mantelzorgers overdag vaak zijn verhinderd, wordt de workshop zowel overdag als ’s avonds aangeboden: dinsdag 20 november van 10.00-12.00 uur in Onze School aan de Stationsstraat 52 in Maarheeze en op woensdag 21 november van 19.30-21.30 uur in de huiskamer ’t Buuls Zitje in de Dokter Anton Mathijsenstraat 32 in Budel. Per workshop kunnen er 6 tot 12 mantelzorgers deelnemen.Voor aanmelden en informatie: Stuur een berichtje naar het Steunpunt Mantelzorg Cranendonck franktoonen@cordaadwelzijn.nl of bel met 0031 6-39844550.

Powered by Blog Grabber