Workshop Vrijwilligersmarketing

Op maandag 22 oktober van 20.00u tot 22.00u organiseert de Vrijwilligerscentrale Cranendonck een workshop Vrijwilligersmarketing. We gaan het eens over een andere boeg gooien!Workshop Vrijwilligersmarketing

18-10-2018 20:06 – Ingezonden door Redactie

Op maandag 22 oktober van 20.00u tot 22.00u organiseert de Vrijwilligerscentrale Cranendonck een workshop Vrijwilligersmarketing. We gaan het eens over een andere boeg gooien!

Workshop Vrijwilligersmarketing;een inspiratiesessie met stukje ‘theorie’ over marketing en verkoop én inspirerende voorbeelden en tips over hoe je jezelf aantrekkelijk presenteert aan potentiële vrijwilligers én die ook daadwerkelijk ‘werft’. Een interactieve workshop waarin marketingadviseur Ralf Fleuren (kijk op www.bliqsem.nl) de deelnemers kort en krachtig op goede ideeën brengt en een marketing­manier van denken leert.

De workshop richt zich op vier belangrijke stappen in vrijwilligersmarketing;
1. Laat je zien! Ben zichtbaar en zorg dat je doelgroepen regelmatig met je in aanraking komen.?
2. Kom in contact; ga interactie aan met mensen die je volgen en bouw aan een relatie.?
3. Kom in actie; zorg dat je contacten in beweging komen richting voor jouw organisatie belangrijke doelen.?
4. Blijf in contact; onderhoud het contact met je vrijwilligers, fans, partners, sponsors door regelmatig met ze te delen en ze te betrekken.?

Tijdens de workshop gaan we ook samen kijken hoe je goed voorbereid naar een beurs, festival of evenement gaat met je organisatie zodat je daar maximaal resultaat bereikt. De workshop duurt 2 uur en vraagt een actieve deelname om er maximaal resultaat uit te kunnen halen. Deelname is gratis.

Aan de hand van het aantal deelnemers bepalen we de locatie van de workshop. Aangemelde deelnemers ontvangen een week van te voren een bevestiging met daarbij de locatie. Aanmelden kan via www.cursushuys.nl.

Powered by Blog Grabber