Zeer geslaagde brunch in de Huiskamer Budel-Schoot

Het  was weer genieten afgelopen zondag bij de maandelijkse Brunch in de Huiskamer Budel-Schoot.Zeer geslaagde brunch in de Huiskamer Budel-Schoot

18-03-2019 10:00 – Ingezonden door Redactie

Het  was weer genieten afgelopen zondag bij de maandelijkse Brunch in de Huiskamer Budel-Schoot. Alle stoelen waren bezet. Deze keer was er een speciale brunch met volkszanger Stefan Luyten uit Lommel. Hij zong liedjes van onder meer Jan Smit, Elvis en Urbanus. Namens de Huiskamer, nogmaals hartelijk dank Stefan! Maar de gasten hebben ook genoten van het eten en van elkaars gezelschap. Deze keer was er als extraatje een koude schotel erbij en als toetje een lekkere plak cake met slagroom.
De cake was als tractatie van de gastvrouwen Margriet en Maria, omdat dit hun laatste brunch was. Via HAC Weekblad willen ze hun opvolgers veel succes toewensen. De volgende brunch is de Paasbrunch op zondag 14 april om 12.00 uur. De kosten zijn 8.00 euro inclusief consumpties. Aanmelden en betalen kan t/m 12 april. Iedereen is van harte welkom!

Powered by Blog Grabber