Ziekenbezoek Prins Wim dun Vuufde en Prinses Lisanne

Volgens goed gebruik zal het Prinsenpaar van Blaosdonk ook dit jaar weer een bezoek gaan brengen aan de zieke dorpsgenoten. Prins Wim dun Vuufde en Prinses Lisanne gaan dit op vrijdag 1 maart en zaterdag 2 maart doen. Vanwege de huidige privacywetgeving wordt het steeds moeilijker om aan namen en adressen…Ziekenbezoek Prins Wim dun Vuufde en Prinses Lisanne

13-02-2019 19:54 – Ingezonden door Redactie

Volgens goed gebruik zal het Prinsenpaar van Blaosdonk ook dit jaar weer een bezoek gaan brengen aan de zieke dorpsgenoten. Prins Wim dun Vuufde en Prinses Lisanne gaan dit op vrijdag 1 maart en zaterdag 2 maart doen. Vanwege de huidige privacywetgeving wordt het steeds moeilijker om aan namen en adressen te komen. Daarom kunnen de namen van zieke dorpsgenoten (die thuis, in het ziekenhuis of een verzorgingshuis verblijven), die een bezoek van het Prinsenpaar op prijs stellen, vóór 23 februari kenbaar gemaakt worden bij Noud van Weert. Dit kan via telefoonnummer 06-41120063 of door het sturen van een e-mail naar: secretariaat@delindseblaos.nl.

Naast het ziekenbezoek wordt voor de Leendse 90-plussers uit Leende en Leenderstrijp een ontmoeting met het Prinsenpaar georganiseerd op donderdag 28 februari van 15.00 uur tot 16.30 uur in de pastorie in Leende. Zij ontvangen hiervoor een uitnodiging. 90-plussers die niet meer mobiel zijn, maar die een bezoek wel op prijs stellen, worden uiteraard aan huis bezocht. 90-plussers die woonachtig zijn in Hof van Leende hoeven zich niet aan te melden. Zij worden op zaterdagochtend 2 maart bezocht door Prins Wim dun Vuufde en Prinses Lisanne, samen met Jeugdprins Jesse en Jeugdprinses Rosanne. Zij brengen dan een bezoek aan alle bewoners van Hof van Leende.

Powered by Blog Grabber