Zilveren Toeter 2019 voor Boy Jansen

Na zijn aller, allerlaatste optreden op de planken van de Bonte Avonden van c.v. De Toeters werd Boy Jansen (en zijn Jennifer) verrast met de uitreiking van De Zilveren Toeter. Deze onderscheiding werd…Zilveren Toeter 2019 voor Boy Jansen

10-02-2019 17:46 – Ingezonden door Redactie

Na zijn aller, allerlaatste optreden op de planken van de Bonte Avonden van c.v. De Toeters werd Boy Jansen (en zijn Jennifer) verrast met de uitreiking van De Zilveren Toeter. Deze onderscheiding werd in 2010 bedacht door Boy zelf en wordt jaarlijks eenmalig opgespeld bij iemand die een meer dan bijzondere rol voor De Toeters heeft vervuld. Dat deze eer dit jaar aan Boy toebedeeld wordt zal ongetwijfeld duidelijk zijn wanneer je weet hebt wat hij allemaal voor De Toeters gedaan heeft. Boy was in 2006 de jongste prins ooit bij De Toeters (destijds 18 jaar). Hij zat een aantal jaren in de Raad van Elf, hij was 5 jaar Vorst van deze vereniging, hij liep menige optocht mee in Toeterland en daar waar de meesten Boy van kennen … hij deed maar liefst 17 x mee aan de Bonte Avonden van De Toeters. Na 11 jaar werd hij hier reeds voor gedecoreerd en uitgeroepen tot Lid van Verdienste van de club. Nu is het aan Boy de eer om de tiende Zilveren Toeter opgespeld te krijgen. Meer dan verdiend, iedereen weet dat je deze vol trots zult dragen en Boy vol trots zijn De Toeters en alle bezoekers van de Bonte Avonden  van de afgelopen jaren op jou! We hopen je nog vaak bij alle carnavalsactiviteiten in Schoot terug te zien en natuurlijk blijven we jou volgen wanneer je in het Brabantse en Limburgse op pad gaat met je typetjes. Voor ons ben je en blijf je de beste tonact van het zuiden, helaas niet meer in Schoot maar ook daar hebben we begrip voor! Boy van harte proficiat met “jouw” Zilveren Toeter!??

Powered by Blog Grabber