Zomeravond voetbalcompetitie  

BUDEL-DORPLEIN – Nu de zon weer begint te schijnen gaat ook de  zomeravond voetbalcompetitie weer beginnen.Zomeravond voetbalcompetitie  

29-03-2019 09:51 – Ingezonden door Redactie

BUDEL-DORPLEIN – Nu de zon weer begint te schijnen gaat ook de  zomeravond voetbalcompetitie weer beginnen. Onder de naam BZA-Buul wordt er op woensdag 3 en donderdag 4 april gestart. De competitie wordt gespeeld met teams van 7 spelers  op een half veld. Voor dit jaar hebben zich dezelfde teams aangemeld als vorig jaar zodat we de competitie weer met 10 teams spelen.

Twee teams hebben een nieuwe sponsornaam Quincy heet FC Verhoeven Dakdekkers BV en Cv de Lamballen heet van Hunsel en Govers. Er wordt een speelronde gespeeld en op de laatste wedstrijddag spelen de nummers 1 tegen 2 en 3 tegen 4 enz. Op vrijdag 7 juni zal de laatste speelronde plaatsvinden met daar aansluitend de prijsuitreiking. BZA Buul hoopt dit jaar weer op een spannende en sportieve competitie. Programma: Woensdag 3 april: Tim Recruitment/De Wielerbaan- v.v. Heikanters,  Hensen Services – FC Verhoeven Dakdekkers BV , Hunsel en Govers- Brabant Totaal Bouw en Rood-Wit ’67.1 – Rood-Wit ’67.2 Donderdag 4 April: Edah Boys –E.C.C. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en worden gespeeld op de velden van Rood-Wit ’67 in Budel-Dorplein. Voor het complete programma en alle uitslagen kunt u ook terecht op de website: http://bza-buul.webs.com/

Powered by Blog Grabber