Zomeravond voetbalcompetitie

De eerste speelronden van de zomeravondcompetitie BZA-Buul zijn weer gespeeld. Tim Recruitment / de Wielerbaan – Heikanters: 2-4 In de eerste helft waren er kansen over en weer. Na de 0-1 van de Heikanters was het bijna meteen ook weer 1-1. Maar Heikanters zorgden nog voor rust weer voor een voorsprong….Zomeravond voetbalcompetitie

11-04-2019 15:43 – Ingezonden door Redactie

De eerste speelronden van de zomeravondcompetitie BZA-Buul zijn weer gespeeld. Tim Recruitment / de Wielerbaan – Heikanters: 2-4 In de eerste helft waren er kansen over en weer. Na de 0-1 van de Heikanters was het bijna meteen ook weer 1-1. Maar Heikanters zorgden nog voor rust weer voor een voorsprong. Na de rust ging  Tim Recruitment / de Wielerbaan volop de aanval zoeken. Er waren wel mogelijkheden, maar zo ook aan de ander kant. Daar vielen de 1-3 en 1-4. Het slotakkoord was nog wel voor Tim Recruitment / de Wielerbaan maar een tegendoelpunt was te weinig om nog een gelijkspel af te dwingen.
Hensen Services – FC Verhoeven Dakdekkers BV: 4-1
Lange tijd bleef het erg spannend in deze wedstrijd. De 0-0 bleef lang op het scorebord staan. In de tweede helft wisten de mannen van Hensen Services dan toch de overwinning naar zich toe te trekken. Wellicht dat ze conditioneel net wat sterker uit de lange winterstop zijn gekomen. Al met al een terechte overwinning.
Van Hunsel & Govers – Brabant Totaal Afbouw: 3-1
Een spannende wedstrijd en voor de neutrale toeschouwer een lust voor het oog. Van Hunsel & Govers laat meteen zien dat ze doorgaan waar ze vorig jaar gebleven zijn: wedstrijden winnen. Brabant Totaal Afbouw moest vandaag net voor de rust een doelpunt incasseren. Na rust ging de strijd erg gelijk op, maar was het toch Van Hunsel & Govers die de volle winst mee naar huis mocht nemen.
Rood-Wit 67-1 – Rood-Wit‘67-2: 4-0
Om competitievervalsing te voorkomen spelen deze twee Rood-Wit‘67 teams de eerste wedstrijd tegen elkaar. In deze onderlinge strijd kwam Rood-Wit‘67-1 als sterkste uit de bus. Rood-Wit‘67-2 bood meer tegenstand dan de eindstand doet vermoeden, maar de cijfers zijn nu eenmaal onverbiddelijk. Het gaat er in het voetbal nu eenmaal om hoe vaak de bal over de doellijn komt. Daarin was Rood-Wit 67-1 letterlijk en figuurlijk doeltreffender.
Edah Boys – ECC:
Deze wedstrijd kon helaas niet doorgaan en wordt ingehaald op dinsdag 21 mei.
Programma: Woensdag 17 april: Tim Recruitment/De Wielerbaan- Brabant Totaal Afbouw, Rood-Wit‘67-1- Edah Boys, Hunsel & Govers- Rood-Wit‘67-2 en E.C.C- Hensen Services.                                                                              
Donderdag  18 April: FC Verhoeven Dakdekkers BV- v.v. Heikanters.
De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en worden gespeeld op de velden van Rood-Wit‘67 in Budel-Dorplein.
Voor het complete programma en alle uitslagen kunt u ook
terecht op de website: http://bza-buul.webs.com/

Powered by Blog Grabber