Zomeravond voetbalcompetitie  

Na 4 speelronden gaan 4 teams met negen punten aan kop in de in de zomeravondcompetitie BZA-Buul.Zomeravond voetbalcompetitie  

05-05-2018 12:13 – Ingezonden door Redactie

Na 4 speelronden gaan 4 teams met negen punten aan kop in de in de zomeravondcompetitie BZA-Buul.

Brabant Totaal Afbouw – Edah Boys: 3-1
Edah Boys naam brutaal de leiding in de eerste helft. Deze werd in de tweede helft met hand en tand verdedigd, maar Brabant Totaal Afbouw is dit jaar erg creatief in het vinden van openingen in de defensie van de tegenstanders. Door drie doelpunten na rust gingen ze er met de winst vandoor.

Rood-Wit ’67-1 – Hensen Services: 2-4
De nog ongeslagen Rood-Witten gingen ook deze wedstrijd weer voortvarend van slag en kwamen wederom op voorsprong. Hensen Services, gesteund door hun keiharde kern toeschouwers liet zich deze keer echter niet verrassen. Ze bleven verzorgd voetballen en wisten uiteindelijk de broodnodige punten uit het vuur te slepen.

Rood-Wit ’67-2 – Heikanters: 2-9
Een wedstrijd die met de rust eigenlijk al beslist leek toen de Heikanters met 4-0 gingen rusten. Het strijdplan wat de Rood-Witters in de rust bedacht hadden leverde hen weliswaar twee doelpunten op, maar Heikanters was vanavond toch wel een maatje te groot. Zij wisten nog vijf maal het net te vinden en gaan na vanavond met drie andere teams aan kop van de competitie.

Quincy – Tim Recruitment/de Wielerbaan: 1-1
Tim Recruitment/de Wielerbaan ging volop in de aanval. Ze kregen ook kansen maar de verdediging van Quincy stond ijzersterk. Met uitvallen wisten Quincy af ten toe zelfs gevaarlijk te worden. Voor rust moest de keeper van Quincy één keer de bal uit het net halen. Na rust hetzelfde spelbeeld.  Tim Recruitment/de Wielerbaan deed wat het kon om de bevrijdende 2-0 te scoren. Maar de bal wilde niet meer over de doellijn. Zoals zo vaak bij voetbal wordt er dan aan de andere kant wel gescoord. Quincy strafte een verdedigingsfoutje genadeloos af en nam zo weer een punt mee.

CV de Lamballen – ECC: 5-2
Dat de nieuwkomer CV de Lamballen het spel 7 tegen 7 intussen goed onder controle heeft bleek vanavond wel weer. Na lange tijd een gelijkopgaande strijd te hebben gestreden, moest ECC uiteindelijk toch zijn meerdere erkennen in de jonge ploeg van CV de Lamballen. Een curieus doelpunt van Siem Lammers kon niet verhinderen dat CV de Lamballen voor de 2e wedstrijd op rij met de volle winst ging slepen. Oud-kampioen ECC wist nog geen punten te halen dit jaar, maar daar zal zeker nog verandering in komen. De teams zitten erg dicht bij elkaar dus er kan nog veel gebeuren.
Meer info elders op de sportpagina’s.

Powered by Blog Grabber