Zonnebloem Soerendonk viert Carnaval

Woensdagmiddag 27 februari was het bij Zonnebloem Soerendonk Carnaval. De gasten kwamen al verkleed binnen dus het feest kon beginnen. Na een kop koffie met gebak kwam Jeugdprins Lars, Prinses Lieke en…Zonnebloem Soerendonk viert Carnaval

08-03-2019 11:50 – Ingezonden door Redactie

Woensdagmiddag 27 februari was het bij Zonnebloem Soerendonk Carnaval. De gasten kwamen al verkleed binnen dus het feest kon beginnen. Na een kop koffie met gebak kwam Jeugdprins Lars, Prinses Lieke en Vorst Daan met de raad van Elf en de dansmarietjes op bezoek. Met een lange polonaise werd een gezellige middag ingeluid. Na het voorstelrondje: wie is opa, wie is oma en wie zijn je vader en moeder, hebben de dansmarietjes zich van hun beste kant laten zien door een mooi dansje neer te zetten. Daarna was het de beurt aan orgeldraaier Theo Bogers om een stukje muziek te maken. Zowel de jeugd als de ouderen vonden het erg leuk en interessant. Ook kwam tonprater Frank Stevens nog even binnen om als Harry van Sunwep te vertellen over zijn werk. Er werd veel gelachen om zijn leuke grappen. Prins Frank en Prinses Annemarie kwamen samen met dames van de Raad van Elf ook nog op bezoek deze middag. Samen hebben we nog een polonaise gedaan waarna nog lekker wat nagepraat werd over deze leuke middag onder het genot van een drankje en roggebrood met zult. Het was een erg geslaagde middag. Onze volgende activiteit is de doe middag op 20 maart. Wilt u eens komen kijken bij een activiteit neem dan contact op met Sabine Aarts via tel. 0031 495-594156.

Powered by Blog Grabber