Zou het lukken?

Het was een kleurrijk gezicht en ook wel een uniek beeld. Prins Tijn I, Jeugdprins Niek en Jeugdprinses Yara brachten op maandag 11 februari een bezoek aan het Provinciehuis in ’s-Hertogenbosch in gezelschap…Zou het lukken?

17-02-2019 21:47 – Ingezonden door Redactie

Het was een kleurrijk gezicht en ook wel een uniek beeld. Prins Tijn I, Jeugdprins Niek en Jeugdprinses Yara brachten op maandag 11 februari een bezoek aan het Provinciehuis in ’s-Hertogenbosch in gezelschap van maar liefst 11 Prinsen en twee van de prinsessen van de Buulder Buk uit voorgaande jaren. In de hal van het statige gebouw klonk om elf minuten over elf een luidkeels: ‘Willie zien de Buulder Buk’. Doel van het bezoek: De Commissaris van de Koning in de provincie Noord-Brabant te prikkelen met het goei Gevuul van Buul, om hem te laten kiezen voor een bezoek aan Budel in 2020 als c.v. Buulder Buk het 66-jarig jubileum gaat vieren. Of dit gaat lukken? Ze zullen het weten dinsdag 19 februari als Prins Tijn en Prinses Astrid opnieuw te gast zullen zijn in het Provinciehuis bij de sleuteldragersborrel. Wordt vervolgd….

Powered by Blog Grabber