ZPK Budel stunt in Venlo

Zondag 4 november was het een drukke dag voor ZPK Budel, de Masters gingen naar Roermond, terwijl de jeugd in Venlo moesten zwemmen. In Venlo was het jammer genoeg een lage opkomst, maar ondanks dat ging…ZPK Budel stunt in Venlo

18-11-2018 19:22 – Ingezonden door Redactie

Zondag 4 november was het een drukke dag voor ZPK Budel, de Masters gingen naar Roermond, terwijl de jeugd in Venlo moesten zwemmen.
In Venlo was het jammer genoeg een lage opkomst, maar ondanks dat ging het er hard aan toe, zo behaalde Mirte Giesberts een Brabantse limiet, met een tijd van 30:67 wist zij zich voor de grote wedstrijd te plaatsen. Kyra Meurkens verbeterde haar tijd met 0,011 seconden op de 100 meter rug en haar zus Merlin Meurkens verbeterde zelfs 14 seconden op de 200 meter wisselslag. Ries Van Samang verbeterde zijn tijd met 8 seconden op de 100 meter schoolslag en Dyon de Greef snoepte nog net iets van zijn tijd op de 200 rug.
Ook het aantal prijzen dat werd gewonnen viel zeker niet tegen. Met de zilveren medailles van Mirte Giesberts en Dyon De Greef en de gouden medaille van Sven Lenders heeft ZPK Budel er weer een aantal prijzen bij.
Ondanks de lage opkomst was het toch een zeer geslaagde dag voor ZPK Budel. Alle zwemmers hadden wel iets te vieren. Zeker Kyra Meurkens die op 03-11-2018 jarig was.

Powered by Blog Grabber