Zuid Nederlands Kampioen

Zondag was in het Brabantse Gilze, het Zuid Nederlandse kampioenschap judo voor de jeugd. Fenne Peeters uit Hamont wist in de voorronde haar wedstrijden snel te winnen. In de Finale moest ze tegen Ziggi…Zuid Nederlands Kampioen

27-10-2018 10:59 – Ingezonden door Redactie

Zondag was in het Brabantse Gilze, het Zuid Nederlandse kampioenschap judo voor de jeugd. Fenne Peeters uit Hamont wist in de voorronde haar wedstrijden snel te winnen. In de Finale moest ze tegen Ziggi Tomasouw, een pittige tegenstandster, die ze goed controleerde. Nadat ze in het begin op voorsprong kwam, maakte ze de partij in de laatste vijf seconde af met een mooie ippon. Ze pakte zo de eerste plaats bij de meisjes U10. Broer Milan, U12, was vervolgens aan de beurt. Hij won zijn eerste drie partijen zeer overtuigend. In de halve finale zag het er ook goed uit voor hem, maar maakte hij een klein inschattingsfoutje en verloor hij de partij. De strijd om het brons wist hij gemakkelijk op z’n naam te schrijven. Wederom een succesvol weekend voor de judoka’s van sportschool van de Pol.

Powered by Blog Grabber