Zwerfafval prikactie Budel-Schoot

Op 12 januari heeft de 14e prikactie, georganiseerd door Pro 6 en Esther Franssen van Beter Budel,  alweer plaatsgevonden.Zwerfafval prikactie Budel-Schoot

13-02-2019 19:44 – Ingezonden door Redactie

Op 12 januari heeft de 14e prikactie, georganiseerd door Pro 6 en Esther Franssen van Beter Budel,  alweer plaatsgevonden. Het was een geslaagde dag waar wij met enkele vrijwilligers, deze keer ook met inwoners uit Soerendonk,  een stukje van Soerendonk goed onder handen hebben genomen! Pro6 wil je graag uitnodigen voor haar 15e  zwerfafval prikactie op 9 februari. Deze keer wordt een stukje van Budel-Schoot weer mooier gemaakt.  Wij verzamelen om 11.00 uur op de Stationsweg/Stationsplein. Hier gaan wij in twee- of drietallen starten om het omliggend gebied zwerfafvalvrij te maken. Voor prikstokken, handschoenen, afvalzakken en fluorescerende hesjes wordt gezorgd. De prikactie van Pro 6 wordt ondersteund door Esther Franssen van Beter Budel. Je kunt je vooraf aanmelden door een e-mail te sturen naar info@pro6cranendonck.nl.

Powered by Blog Grabber