15de Genealogische Ontmoetingsdag Limburg

De Kon. Ver. Familiekunde Vlaanderen en de provincie Limburg vzw organiseert i.s.m. de Heemkundekring Achel en de basisschool Achel een Genealogische Ontmoetingsdag. Dit gaat door op zondag 5 november van 10 uur tot 17 uur in het Michielshof aan het Michielsplein 3 in Achel centrum.15de Genealogische Ontmoetingsdag Limburg

27-09-2017 08:23 – Ingezonden door Redactie

De Kon. Ver. Familiekunde Vlaanderen en de provincie Limburg vzw organiseert i.s.m. de Heemkundekring Achel en de basisschool Achel een Genealogische Ontmoetingsdag. Dit gaat door op zondag 5 november van 10 uur tot 17 uur in het Michielshof aan het Michielsplein 3 in Achel centrum.

Andere deelnemers die dag zijn Geschied- en Heemkundige Kring “De Goede Stede” Hamont, Geschied- en Heemkundige Kring St.-Huibrechts-Lille, Heemkundige Kring Hechtel-Eksel, Heraldische ontwerpen en Wapenbrieven, Erfgoed Lommel Werkgroep Familiekunde, PRO-GEN gebruikersgroep Limburg, Heemkundekring “Baronie van Cranendonck” Budel (NL), Familiekrant Stam Joosten met info uit de regio, Heemkundekring “Weerderheem” Valkenswaard (NL), Wapenschild deskundigen Heraldisch college uit België en Nederland en Antiquariaat Heraldiek (boeken en tijdschriften). Verder zijn er computerbestanden met gegevens over uw
voorouders en de stambomen van de leerlingen Basisschool Achel. De toegang is gratis en er is ruime parking op het Michielsplein achter de kerk. Vergeet ook niet het Achelse familiecafé (stand 18 in de zaal)!

Powered by Blog Grabber