56e Mijl: uitdagende ATB-tocht en liefhebberskoers

Bij de 56e Mijl wordt alweer de vijfde Cyclewear ATB-tocht gereden. De tocht is in ATB-land een bekend nummer en vele liefhebbers stappen op. Op zaterdag 29 juli is om 14.30 uur de gezamelijke start. Dit keer is er, speciaal voor het eerste jubileum, een geheel nieuwe tocht uitgezet. De ATB tocht is…56e Mijl: uitdagende ATB-tocht en liefhebberskoers

24-07-2017 14:58 – Ingezonden door Redactie – Foto MTB-you.nl

Bij de 56e Mijl wordt alweer de vijfde Cyclewear ATB-tocht gereden. De tocht is in ATB-land een bekend nummer en vele liefhebbers stappen op. Op zaterdag 29 juli is om 14.30 uur de gezamelijke start. Dit keer is er, speciaal voor het eerste jubileum, een geheel nieuwe tocht uitgezet. De ATB tocht is geschikt voor recreatieve rijders én voor de liefhebbers van een technisch parcours. Daarnaast wordt dit jaar voor het eerst een teamwedstrijd voor wielerliefhebbers zonder wedstrijdlicentie georganiseerd: de Grote Prijs van Cranendonck.

Verwachting voor dit jaar
Wat staat ons dit jaar te wachten? In ieder geval een sportieve middag die voor elke fietser passend is.  De ATB tocht is ca 20 mijl lang, ongeveer 33 kilometer. Na afloop zijn er vele feestpleinen naast het parcours van De Mijl. Aansluitend klinkt rond 17.50 uur het startschot van de tweede wedstrijd voor de wielerliefhebbers: de Grote Prijs van Cranendonck.  Een teamwedstrijd voor wielrenners zonder licentie. Rond de klok van half acht gaan de professionals van start en kan er gefeest worden tot in de late uurtjes. We bieden onze deelnemers, naast een onwijs leuke tocht, de gelegenheid voor parkeren, omkleden en afspuiten van de fiets. Onderweg heb je even de kans de beentjes hun welverdiende rust te geven, om daarna weer lekker verder te fietsen.

Pak jij het podium?
Bij de Grote Prijs van Cranendonck strijden teams – bestaande uit vier personen – die niet in het bezit zijn van een nationale of internationale wielerlicentie.  Zij rijden over het officiële wedstrijdparcours van De Mijl. De wedstrijd wordt verreden over 45 minuten plus drie ronden. De eerste drie gefinishte renners van het team bepalen de einduitslag. Dit nieuwe onderdeel bij de Mijl wordt mogelijk gemaakt door La Marquise (Budel).

Inschrijven
Om deel te nemen aan te Cyclewear ATB-tocht of de Grote Prijs van Cranendonck kun je je via de website aanmelden. Op de dag zelf kun je je ook nog aanmelden (onder voorbehoud dat er nog rijders bij kunnen). Om wachtrijen te voorkomen vragen we je echter vooraf online in te schrijven. Aanmelden kan via www.mijlvanmares.nl. Het startgeld voor de ATB-tocht bedraagt € 6 euro per persoon én voor de Grote Prijs van Cranendonck geldt een startgeld van € 12,50 per persoon. Stap jij 29 juli op je fiets om de uitdaging aan te gaan? Kijk voor meer informatie over de verschillende wedstrijden én de inschrijfformulieren op www.mijlvanmares.nl

Powered by Blog Grabber