A 5  exposeert in het Oude Kerkjet

In het weekend van 18 en 19 november 2017 exposeert  A5   in het Oude Kerkje in Middelbeers. A5 bestaat uit 5 (oud) leerlingen opleiding vrije grafiek van de academie Arendonk. De meesten van ons zijn ook op andere disciplines werkzaam. De diversiteit in werk en karakters is een verbindingsbron van…A 5  exposeert in het Oude Kerkjet

18-11-2017 11:17 – Ingezonden door Redactie

In het weekend van 18 en 19 november 2017 exposeert  A5   in het Oude Kerkje in Middelbeers.

A5 bestaat uit 5 (oud) leerlingen opleiding vrije grafiek van de academie Arendonk. De meesten van ons zijn ook op andere disciplines werkzaam. De diversiteit in werk en karakters is een verbindingsbron van inspiratie en de basis van onze vriendschap. Naast grafisch werk is er ook ruimtelijk werk te zien. Schilderijen en beeldhouwwerk complementeren de groepsexpositie.

Margot Stalman
Haar onderwerpen zijn zeer divers zoals landschappen, het menselijk lichaam of een deel daarvan. De vorm heeft een figuratief/realistisch uitgangspunt, met abstraherende elementen.
Monique Strang
Ze heeft een ambachtelijke drukkerij waar zij teksten handmatig zet en drukt met houten en loden letters op een FAG 405 boekdrukpers uit 196 afkomstig van Dagblad de Telegraaf.
Helmy  Mutsaers:
Ontwerpt vanuit de elementen water en wind, in spiegeling en beweging. Wordt voornamelijk geïnspireerd door kleur en licht(val). Haar werk is pretentieloos, abstract en helder.
Hetty Coenraad:
Zij laat zich inspireren  door de vele reizen die ze maakt. Nu, de laatste reis naar Japan, waarbij de eenvoud en de prachtige materialen haar  enorm aanspraken. Ze maakt  gebruik van  gemengde  technieken.
Yvonne Bogers-Kreffer:
Rode draad in haar werk samenstelling, complexiteit, beweeglijkheid van emoties en hoe herinneringen het gedrag kleuren. Een grote variëteit aan technieken en materialen zijn altijd dienstbaar aan haar wens zich uit te drukken.

Het Oude Kerkje is op zaterdag open van 13 tot 17 uur, op zondag van 11 tot 17 uur.
De entree is 2,00 euro (t.b.v. instandhouding van het monument), kinderen gratis. Het adres is Willibrordstraat 25, 5091 CC Middelbeers.
Meer info is te vinden op www.oudekerkje.nl. Ook vindt u ons op Facebook www.facebook.com/oudekerkje

Powered by Blog Grabber