ABBA Tribute Live band in Partycentrum De Platte Vonder

SOMEREN-EIND- Met optredens door heel Europa en popbladen die ze verkiezen tot ‘De beste ABBA Tribute band van Europa’ zijn wij zeer trots op de komst van deze fantastische band! Terug in de tijd met…ABBA Tribute Live band in Partycentrum De Platte Vonder

28-10-2017 12:00 – Ingezonden door Redactie

SOMEREN-EIND- Met optredens door heel Europa en popbladen die ze verkiezen tot ‘De beste ABBA Tribute band van Europa’ zijn wij zeer trots op de komst van deze fantastische band!

Terug in de tijd met ABBA Tribute met Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo etc. Natuurlijk met kleding uit de jaren 70 en zelfs originele zoals ABBA deze destijds droeg. Het bijzondere van deze ABBA Tribute is dat alles live wordt gespeeld en gezongen. ABBA Tribute bestaat uit 2 geschoolde zangeressen op front met daarachter 4 zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de background zang voor hun rekening nemen. Met een geweldige lichtshow waant u zich terug in de tijd van de jeugd van toen! Deze show vindt plaats op zondagmiddag 05 november in Partycentrum De Platte Vonder, Nieuwendijk 10 te Someren-Eind. Tickets worden als losse verkoop aangeboden maar ook in combinatie met compleet middag/avondje uit met voorafgaand een grandioos dinerbuffet. En op vrijdag 24 november presenteert “Room Service”, de Hongaarse Bryan Adams Tribute, een compleet concert die zowel de doorgewinterde fans van deze Canadees met zijn typische rauwe randje in zijn stem zal aanspreken als ook de jongere fans. Deze vijf muzikanten, die sinds 2007 wereldwijd toeren op grote festivals, bewijzen keer op keer opgewassen te zijn tegen andere tribute bands. De charismatische leadzanger László Czákvári lijkt niet alleen sprekend op Bryan Adams, maar is ook in staat om zijn typische stem vrijwel exact te evenaren zodat velen het gevoel krijgen tegenover Bryan zelf te staan. Met zijn band, “Room Service”, neemt László je mee naar wat je verwacht: An evening with Bryan Adams! Special guest Nice N’ Rough ft. Pepi Petersen is een Tribute To Tina Turner die zich op het hoogste level der Tributes manifesteert.
Tickets worden als losse verkoop aangeboden maar ook in combinatie met compleet avondje uit met voorafgaand een grandioos dinerbuffet. Tickets voor de voorstellingen, zowel los als in combinatie met arrangementen, kunt u bestellen via
www.plattevonder.nl of bel de reserveerlijn 0031 493-491381. De volgende activiteit staat gepland op zondag 03 december: Javier Guzman met zijn St. Nicolaas Conference.

Powered by Blog Grabber