Achtste editie Kofferbakverkoop Motoball

Het is alweer de achtste editie van de kofferbakverkoop die Motoball Vereniging Budel organiseert op 2 april (tweede paasdag).Achtste editie Kofferbakverkoop Motoball

27-03-2018 11:00 – Ingezonden door Redactie

Het is alweer de achtste editie van de kofferbakverkoop die Motoball Vereniging Budel organiseert op 2 april (tweede paasdag). Na het iets mindere weer tijdens de vorige editie gaat de organisatie nu voor een mooie dag met volop zon. De kofferbakverkoop op het motoballveld aan het verlengde van de Schoordijk is open van 9.30 tot 16.00 uur.

Iedereen heeft wel spullen in huis of in de schuur liggen die hij niet meer gebruikt. Wat is er nu leuker dan deze te verkopen aan iemand die er wel iets mee doet? En het geld is helemaal voor de verkoper zelf. Dus raap alle spullen of zelfgemaakte artikelen bij elkaar. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is je spullen in je auto te laden en deze uit te stallen op het motoballveld op maandag 2 april. Om deel te nemen aan de kofferbakverkoop moet je je wel even aanmelden via de website www.kofferbakverkoop-budel.nl. Daar staat ook bij wat de inschrijfkosten zijn. Opbouwen kan tussen 8.00 en 9.30 uur.

Voor bezoekers is de kofferbakverkoop open van 9.30 tot 16.00 uur. De entree bedraagt € 2 per persoon inclusief gratis consumptie, kinderen tot en met 12 mogen gratis naar binnen. Er wordt gezorgd voor eten, drinken, een springkussen en andere activiteiten voor kinderen. Houd voor meer informatie ook de Facebookpagina in de gaten: www.facebook.com/kofferbakverkoopbudel.

Powered by Blog Grabber