Ambachtelijke slagerij Lammers: voor al uw feesten en zoveel meer!

Met Pasen en de communiefeesten in het vooruitzicht is het zeker een goed idee om eens kennis te maken met het ruime assortiment van Slagerij – Traiteur Lammers in Neerpelt.Ambachtelijke slagerij Lammers: voor al uw feesten en zoveel meer!

18-03-2018 11:00 – Ingezonden door Redactie

Met Pasen en de communiefeesten in het vooruitzicht is het zeker een goed idee om eens kennis te maken met het ruime assortiment van Slagerij – Traiteur Lammers in Neerpelt. Deze ambachtelijke slagerij is niet enkel het adres voor al uw dagelijkse vleeswaren, maar dankzij hun traiteur service kan je er ook terecht voor buffetten, warm of koud, diverse barbecue pakketten op maat of alle ingrediënten voor een heerlijke steengrill. Dit alles afgewerkt met een persoonlijke service en bereid met kwaliteitsvolle producten.

In de gezellige slagerij aan de Haagdoornstraat in Neerpelt kan iedereen terecht voor culinaire wensen op maat. Heeft u een feest? Dan biedt Slagerij Lammers een ruim aanbod op maat! “Zo hebben we zowel warme als koude buffetten,” vertelt eigenaar Peter Lammers. “De buffetten kunnen volledig op maat samengesteld worden en naar ieders budget. Bovendien hebben we verschillende barbecuepakketten. Vaak wordt er gekozen voor onze ‘Degustatie BBQ’, waarbij we voor iedere persoon verschillende stukjes vlees of vis voorzien. Zo kan iedereen genieten van tal van vleesjes zonder meteen voldaan te zijn.” Een BBQ pakket kan al besteld worden vanaf 10 personen en zijn altijd inclusief groentjes, salades, sausjes en brood. Trouwens, ook voor vegetariërs is er een BBQ assortiment mogelijk op bestelling! “En we kunnen natuurlijk rekening houden met allergenen!”

“Ambachtelijke slagerijen zijn met uitsterven bedreigt,” vertelt Peter Lammers, eigenaar van Slagerij Lammers in Neerpelt. “Gelukkig kunnen wij rekenen op heel wat vaste klanten die nog dagelijks kiezen voor eerlijke, kwaliteitsvolle producten, bereid door mensen die liefde en passie hebben voor het vak!” Bij Slagerij Lammers kan er op gerekend worden dat alles vers bereid wordt in eigen huis. “We dragen een persoonlijke service erg hoog in het vaandel. Mijn vrouw Nelly,  medewerkster Patricia en ikzelf hebben nauw contact met al onze klanten. Want naast producten van hoge kwaliteit is een goede, eerlijke service enorm belangrijk voor onze zaak.”

Slagerij Lammers verzorgt het culinaire gedeelte van uw feest van A tot Z. “Bij iedere bestelling vanaf 20 personen worden gratis borden en bestek geleverd, alsook schotelverwarmers  of chafing dishes. En natuurlijk is bezorging van uw producten aan huis ook mogelijk. Alles is altijd bespreekbaar.”

Slagerij Lammers is er voor iedereen die kiest voor een persoonlijke service en producten van topkwaliteit. Reserveer tijdig voor de paasdagen of uw communiefeest! Slagerij – Traiteur Lammers is gelegen aan de Haagdoornstraat 11 in Neerpelt. Kijk zeker eens op www.slagerijlammers.com of informeer via tel. 0032 11 64 12 03.

Powered by Blog Grabber